Címkék: airpod pro esetekben, g apple airpods esetben, esetben iphon xr, a hívás iphone-12, hatsune miku fülhallgató, szürke airpods pro fül tippek, burgonya iphone airpods esetben, airpod esetben, airpod pro, tartozékok por apple.

3 207 Ft 4 457 Ft
  • Készleten
  • w88


  • Jellemzők: Kényelmes, Puha Viselet
  • Csomag: Igen
  • Anyag: A Levegő Szivacs, Szilikon
  • Modell Száma: memória Hab Fül tippek
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Méret: S, M, L
  • Elem Típusa: Fülhallgató Szilikon


Erről Eartrip

1. Anyag: szivacs, szilikon 2. Méret: Memória hab Nagy Hossz: 13.8 mm, Magasság: 13.0 mm Magasság: 7.9 mm Közepes hossz: 12,7 mm-es szélesség: 11.8 mm magasság: 7.9 mm Trombita hossza: 11,9 mm szélesség: 11.1 mm magasság: 7.9 mm Szín: fekete, szürke Szilikon fül sapkák Nagy Hossz: 13.8 mm, Magasság: 13.0 mm Magasság: 7,6 mm Közepes hossz: 12.8 mm, magasság: 11.5 mm magasság: 7,6 mm Trombita hossza: 11.6 mm szélesség: 10.1 mm magasság: 7,6 mm szín: Fehér 3. Csomagolási méret: 71*57*16mm 4. A csomag bruttó tömeg: 20g 5.1:1 igazi gép penész nyitó (megjegyzés: ha nem biztos benne, hogy a méret fülét sapka, nagy, közepes, kis megállapítható, hogy a leginkább megfelelő méret; közepes alkalmas 70% - a a felhasználóknak)

Miért választani ezt a Eartrips a Airpods Pro?Mi az, hogy kitűnjön ?

1,Szivacs Memory Foam Csere Fül Tippek Rügyek Apple Airpods Pro Tipp 2.Puha, kényelmes viselet,nem bővül earE,nem fájdalmas, még viseljen a nap: Lassú fellendülés fülhallgató, fokozza a kényelmet, a fülhallgató viselni.Tartós, általános; Puha ftting a fülem, hosszú ideig viselni anélkül, hogy a duzzanat. 3.Nem könnyen ki is eshet.Van három pár a tétel magában foglalja a kis, közepes, nagy, alkalmas a fülhallgató tökéletesen,nagyon egyszerű, de szilárd helyezze be a fülébe.minden méret alkalmas Apple Airpods Pro bluetooth fülhallgató. 4.Beépített por háló,fokozza a fül tippek élet 5.Javítja a hang, nagyban növeli a basszus,csökkenti a magas frekvenciájú burr: Memória hab tippek(fül hab pamut) képes a pecsét a hallójáratba, hogy a zene szinte veszteség nélkül, hogy reverberate a hallójáratba, érzem, hogy más.Nagy blokkolja a környezeti zajt, hallod a zenét,nem az emberek körül alatt zajos környezet: A pecsét lehet különíteni a külső zaj, interferencia, még a zajos környezet, anélkül, hogy egyre nagyobb a hangerő, hogy a zaj, amely képes megvédeni a füle. 6.Illik a töltés esetén : minden méret nem befolyásolja a töltés, illetve az infravörös érzékelő 7.Tároló doboz is jól védi a fülbe tippeket, hogy sérült is lehet használni, hogy tegye eredeti tippek : Nem mérgező, ártalmatlan, nincs szaga, nem stimuláció az emberi szervezet számára, nem allergiás reakciók.KÉRJÜK, TIPP, -- Memória hab poliuretán hab lassan rebound jellemzők, más néven lassú fellendülés szivacs.Ez csúnya lesz miután deformált megnyomásával, általában meg kell várni, 20-30 másodperc alatt teljesen rebound.Szóval, ne aggódj, te is tedd közvetlenül a töltés az esetben visszaállíthatók természetesen.

Csomagolási Lista


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek