Címkék: billentyűzet tkl, gémes mikrofon, jack, xlr mikrofon, prosound uhf vezeték nélküli mikrofon, csatlakozó xlr, slx2, shure sm58, cabl xlr, mikrofonnál, csoport mikrofon.

13 039 Ft 26 074 Ft
  • Készleten
  • w772


  • Anyag: TPU
  • Csomag: Igen
  • Modell Száma: T7
  • Márka Név: TKL
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Elem Típusa: Vezeték Nélküli Vevőegység


Üdvözöljük a TKL Hivatalos boltban Teljesítmény, jellemzők alapján Ez a termék elfogadott UHF vezeték nélküli audio átvitel rendszer Késedelem kevesebb, mint 5milisecondsconinuously, több csatornán lehet játszani, ugyanakkor Frekvencia: https: 40Hz-18KHz Az akkumulátor élettartama 5 óra(adó-vevő készülék lehet reinstallable akkumulátor) Távolság: https: 30m(Általában a tartomány attól függ, hogy az RF jel felszívódását,elmélkedés, valamint az interferencia) Nagy felbontású 24-bit/48kbps audio Dinamikus tartomány: https: 110dB S/N Arány: https: 110dB Megszüntetése, a komplexitás, a hagyományos vezeték nélküli mikrofon rendszer Létrehozása rugalmas all-in-one megoldás, hogy kapcsolja be a kedvenc vezetékes mikrofon egy vezeték nélküli mikrofon.

Művelet 1. módszer、 Alatt a vevő nyitott helyzetben, kapcsolni a mikrofont, hogy a beolvasás a frekvencia pont automatikusan, nem egyezik frekvencia 2、Változik a frekvencia működését, hosszú nyomja meg a SET gombot a hátsó a jeladó első, majd a kiválasztott frekvenciát, majd a frekvenciát fogja beolvasni a készülék automatikusan.30 gyakoriság választható. 3、 használata 2a-1 dupla adó, minden adó lehet változtatni a A vagy A B csatorna a hosszú nyomja meg a BE/KI gombot körülbelül 6 másodpercig(A. B csatorna 30 frekvencia keresés) 4、Művelet módszer több készletek termékek: https: kapcsolja be a vevőkészüléket első,pedig hosszan nyomja meg a SET gombot az adó.Ugyanakkor,nyomja meg a KI/BE gombot a távadó, után várjon körülbelül 8 másodperc,majd a mikrofon illeszkedik a készülék automatikusan.Ha van hang, a mikrofon, vannak zárva, valamint az egyéb adók, hogy nem tud csatlakozni.Miután vevő adó zárva afrekvencia,leágazást a mikrofon is működik.Ezután nyissa meg egy másik meghatározott,ugyanazt a műveletet.Ha több beállítja a rendszert használják, ugyanakkor, ugyanazon a frekvencián, nem lehet használni a használat során,, mert ugyanazon a frekvencián lesz beleavatkozott egymás mellett. 5、váltani a művelet a kondenzátor mikrofon,először kapcsolja be a főkapcsolót ki az elemet, majd nyomja meg a SET gombot 3 másodpercig, az adó jelenik meg kék fény, a kondenzátor mikrofon mód beállítás befejeződött.Ha hullámvasútja, hogy a dinamikus mikrofon, is nyomja meg a SET gombot 3 másodpercig, a kék fény az adó kikapcsol,, amely a dinamikus mikrofon mód.

Tulajdonságok: 2.1 transmiter Műszaki Specifikáció 1:Frekvencia: https: 676-697MHz 2: az A szám a csatorna 48(konzervatív értékek minden egyes alkalommal, amikor a pozitív.AZONOSÍTÓ kód véletlenszerűen változik.a gyártó beállítási tartomány) 3; Oszcilláció:DSP chip frekvencia zár 4:Frekvencia stabil:±10ppm 5: az RF frekvencia: https: 10dBm 6:Frequencyrange: https: 40-18000Hz 7; Torzítás: 8: az Akkumulátor specifikáció: 1,5 V/AA akkumulátor 9: https: dedikált idő: 4-8hours(attól függően, hogy az akkumulátor típusa, valamint a kapacitás) 10: https: súlya: https: 123g 2:vevő előírások 1:frekvencia: https: 676-697MHz 2:a csatornák száma 48(konzervatív értékek minden egyes alkalommal, amikor a pozitív, ID kód véletlenszerűen változik.a gyártó beállítási tartomány.) 3; Oszcilláció; DSP chip frekvencia zár 4: az árfolyam-stabilitás: https:±10ppm 5:Érzékenység: https: -95~71dBm 6: https: frekvencia:40-18000Hz2 7: https: torzítás: 8: https: jel arány:≧90dB 9:magas frekvencia kimeneti 300mv(max) 10: https: súlya: https: 116 g


Mr David E
2020-10-20
5/5
excelente
Sheff100
2020-09-18
5/5
By weight, heavy, on the guitar times three easier and super work. How about... Went very long about 60 days
Wmarfa Ptsuka0384u
2020-11-24
5/5
The transmitters got quickly, intact. The Courier took it to the door. The quality is heavy, about half the weight of the microphone. Took to make a wireless retro microphone for production. On the entire area of the scene works without interrupting, only when the sound disappeared into the corridor through one wall briefly. The sound quality itself was appreciated while on the microphone Beyerdynamic tg-x47 (retro did not reach yet). Distortion as a sound is not particularly noticeable. The microphone amplifier did not become normal quieter. In comparison with a professional receiver makes more noise, well, for such money is not critical, and do not hear until Fader rises above + 5. For someone, the minus will be the built-in taka battery as there is no hot replacement both with batteries. How will the retro microphone complement the review. It is possible to check with the condenser (although it is unlikely to get it washed). Thanks to the seller, I recommend

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek