Címkék: kiegészítő medence, plüss, cabana, baba strand játék, lámpa led, medence játékok merülés, medence úszni, kis medence játékok, úszó medence, lámpa medence.

2 570 Ft 2 856 Ft
  • Készleten
  • w441


  • Márka Név: FancyQbue
  • Korosztály: Felnőttek
  • A téma: Sport
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Tanúsítási: 3C


A termék mérete: 40CM

Megjegyzések: Beépített gombelem,

Távirányító: 13 színek + 4 féle villogó + fényerő beállítás

Szállítási Feltételek

Standard Szolgáltatást vesz igénybe 18-25 munkanapon belül.Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a szolgáltatás NEM nyomon követhető.

Gyorsított Szolgáltatás, kb 10-15 munkanap.Ez nyomon követhető az ország posta honlapján, Vagy (Kína EMS honlapján).

A szállítási idő során ünnepek (Karácsony, a Kínai Új Év, stb.) lehet hosszabb, mint a szokásos időben.Kérjük, adj hozzá még egy 5-10 nap, mint egy késés.Ha bármilyen kérdése esetén, lépjen kapcsolatba a vatera piacterén online ügyfélszolgálat.

1 .Megrendelések feldolgozása 24-48 órán belül az ellenőrzés után

2 .A termékeket veszik a kedves, amennyire csak lehetséges, hogy megmutassa a megjelenése a terméket.Azonban, mivel a különböző megjelenítési képernyő különböző hatások,Ezért kérjük, az irányadó a kedves, a kép kizárólag hivatkozás

Visszatér Kifejezés

Abban az esetben, ha kapott egy hibás elem, a vásárló 7 napon belül kézhezvételétől kérheti a visszatérítési vagy csere egy új.

Abban az esetben, ha kapott egy rossz elem, Elemek vissza kell küldeni az eredeti, használt állapotban & biztosítania kell, hogy az eredeti dobozban csomagol.

Nem engedjük visszatérítési vagy csere, mert meggondoltam magam.Kérjük, olvassa el a leírást, feltéve, mint egy útmutató, mielőtt ajánlatot.Miközben minden lépést tettek annak érdekében, hogy a hajó ki a megfelelő elemet, lesz alkalom, amikor megkapja elemek, amelyek különböző, a leírás.Ilyen esetben, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba velünk azonnal, szóval lehet, hogy orvosolja a helyzetet.Az ön elégedettsége fontos számunkra, mi pedig érték a vállalkozás.

Visszajelzések

1.A visszajelzés nagyon fontos, hogy a Vállalkozás fejlesztés,kérem, hagyjon Visszajelzést 5 Csillag, ha elégedett vagy a termékek,nagyon Köszönöm.

2.Ne hagyja Negatív Visszacsatolás nélkül, hogy segítséget kérjen,ne habozzon Kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen probléma.Visszajelzés az élet,mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést,kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy jobb megoldás,Mi válaszolunk minden üzenetre, amilyen gyorsan csak lehetséges,előre is Köszönöm a türelmüket.

3 adja az eladó a valós, jó visszajelzés, az is nagyon fontos.Azért, mert az eladó lesz alapján az értékelési feljegyzések, állapíthatja meg, hogy a jó vevőt.


Richardson Krista
2021-01-28
5/5
Heel mooi

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek