Címkék: a suzuki liana, bi xenon, suzuki swift sport 2009, autó műszerfalán, relax fotel, bloutooth autó, suzuki swift sport, 2005, vitara, 2007 év tucson, lego sport.

4 199 Ft 6 664 Ft
  • Készleten
  • w426


  • Előny: Napvédő a fény, anti-piszkos
  • Márka Név: MIDOON
  • Alsó anyag: Szilikon csúszásgátló alsó
  • Anyag: Szintetikus Szálak
  • Pozíció: Jobbra


Alkalmas Suzuki Swift 2005 2006 2007 2008 2009 2010 (Csak a jobb oldali Drve)

1.A minta a légrés a sötét pad fog változni véletlenszerűen nem befolyásolja a használatát.Ez a fajta probléma nem az értékesítés utáni probléma.Elsősorban nézd meg a határon verzió 2.Az alján a fény-bizonyíték pad készült csúszásmentes szilikon.A legtöbb fény-bizonyíték párna a piacon kell illeszteni.Viszonylag olcsó, nehéz, hogy tiszta, károsíthatja a eszköz panel.Nem ajánlott vásárolni. 3.Kérjük, olvassa el a tulajdonságok, képek írtunk, jobbra vagy balra, piros vagy fekete 4.Ha az autó műszerfalán más, mint a miénk, de a modellek, vagy hasonló, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.

Előny: Egyszerű telepítés Kontúrok, hogy illeszkedjen a műszerfal nem Fog zsugorodni, fade, vagy torzítják Védi műszerfal az UV sugarak Megszünteti a repedés Csökkenti a vakító UV-stabilizált, magas minőségű poliészter auto szövet, Lélegzik, hogy elvezesse a hőt Nagy nyílás cut-out, hogy ne korlátozza demister légáramlás

Arról, hogy a termék: 1. Minden termékünk fizikai képek, de a tényleges módosítás szín beállítási lehet, amennyire csak lehetséges, a tényleges képet, de mivel a világítás, a kijelző szín eltérés, személyes megértése, hogy a különböző színek, ami a fizikai kényelmetlenséget néhány színes fényképek Osztály problémák nem minőségi problémák, a végleges szín függ a tényleges terméket. 2. Miután megkapta a csomagot, nyissa ki a csomagot, lehet, hogy van egy enyhe szaga, ez az íz, az anyag, akkor tedd az árnyékban egy nap, akkor is.


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek