Címkék: ágy matrica, honda kultivátor alkatrészek, borosil üveg cső, tartalék alkatrészek mezőgazdasági kultivátor, súgógép üveg diy, súgógép üveg egyesült királyság, iphone rig üveg, design hidzsáb sál, iphone electroplate üveg, motor kultivátor alkatrészek.

4 994 Ft 5 429 Ft
  • Készleten
  • w411


  • Típus: Jód
  • Tanúsítási: CE
  • Alkalmazás: Jód


modname=ckeditor

【megjegyzés】

1. Ugyanaz az anyag, mint a gáz labdát, jód labdát, elem gyűjtés, vastag boroszilikát, 2mm vastagság, amellett, hogy a fejét meg kell védenie a test rész nagyon erős, a légköri nyomás üveg pecsét látható normál hőmérséklet alatt fehér alapon Lila gőz, de nem nyilvánvaló, a szállítás során, vagy hosszú ideig, jód fog csökkentsem, valamint a kristályosítás apró kristályok az üveg gömb.Ezt a poharat a labda nagyon zavaró, ha nyer.Mert az üveg szája kicsi, beletelik egy kis idő, hogy a cucc az.

2. Lehetséges, hogy ápolják a jód kristály klaszterek a labdát.Ez sikeresen termesztik az ügyfelek.Mivel azonban ez a labdát a pohár után, még magas boroszilikát nem tud ellenállni egyenetlen fűtés vagy a gyors hőmérséklet-változás, így nem emlékszem, hogy Hirtelen változik a hőmérséklet, a lassan gyengülő tűz (alkohol könnyebb lőfegyverek), mert a képességek, módszerek szükséges, hogy ápolják a jód kristály klaszterek, valamint a fűtési hibák nem csak az vezet, hogy az üveg törés, de az is lehet, hogy nem ápolják kristályok, úgyhogy akár kialakulhat gyakorlati képesség, illetve A módszer egyénenként változó.Nem garantáljuk, hogy mindenki tud művelni, azt nem fogadja el, a visszatérés ez az árut.

'


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek