Címkék: alumínium lengyel, fogak fafaragás lemez, puha súroló pad, alakú súroló pad, rossz fiú a két darabos készlet, lemez grind, gumi súroló pad, lengyel plakát, 1200 csiszolópapír, lengyel kerék.

1 426 Ft 2 195 Ft
  • Készleten
  • w1275


  • Tanúsítási: Egyik SEM
  • DIY Kellékek: Famegmunkáló
  • Típus: Koptató Pad
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Modell Száma: BI10247A1


(1) BOZÓT PÁRNA ERŐSEN CSATOLT - cserjés párna mögött egy réteg fleece szövet, így ők szilárdan rögzíteni kell a mellékletet, majd NEM lesz laza, amikor az használatban van (ellentétben a legtöbb más hasonló termékek a piacon, hogy a bozót pad mindig elveszne a mellékletet).

(2)SZUPER HATÉKONY TISZTÍTÓ ESZKÖZ - nagyszerűen Működik a csempék, kádak, üveg, kő, porcelán, nem hagy karcolások a felületen.Használja őket, a nagy, lapos területeken pedig találsz egy hatalmas időt takaríthat meg!MEGJEGYZÉS: győződjön meg róla az ecset ÓRAMUTATÓ járásával megegyező irányba, amikor az használatban van.

(3) kopásálló & TARTÓS - A bozót párna könnyen öblítse le tiszta lesz kész a következő használja újra.Tökéletes tisztítás zuhanyzó, fürdőkád, mosdókagyló, csempe, és még sok más feladatokat.Ment a takarítás ideje, hogy több móka!

(4)SZOLGÁLTATÁS-ígérjük nyújt elégedett szolgáltatás minden ügyfél számára, ha bármilyen minőségi probléma, kérjük, forduljon hozzánk, mi fog válaszolni 24 órán belül megadjuk önnek a legjobb megoldás.

Anyag: Nylon

Szín: zöld

Súly: 63.0 g

Hatály: rozsda eltávolítás, polírozás

Alakja: kerek

Tagoltságát: 240#

Vastagság: 10mm

Méret: Külső átmérő: 10cm

10*öntapadó polírozó korong

1.Mivel a kézi mérés, valamint a különböző mérési módszerek, a tényleges méret lehet, hogy kicsit más.

2.Kérjük, emlékezni kell, hogy mivel a fény gyakorolt hatások, valamint a monitor fényerő/kontraszt beállításokat, stb., a színtónus a honlap fényképet, majd a tényleges tétel lehet, hogy kicsit más.


Your Cynicism
2021-01-29
5/5
transaction impec

Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek