Címkék: oxigén szenzor volvo s80, csukló telefon jogosultja, volvo xc60, volvo eredeti telefon, autós tartó, telefon, mercedes w204 hátsó spoiler, matrica volvo, w211, xc40 autó, telefon volvo.

4 391 Ft 5 489 Ft
  • Készleten
  • w1138


  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Szín Neve: fekete


Autós telefon tartó Volvo XC40

termék leírás

1.Ez a termék kiváló minőségű ABS anyagból, illetve alumínium. 2.Ezt a terméket használ split design (alap + tartó): a design a különleges autó teszi az alap tökéletesen javítva az autó nagyon határozott.A konzol felelős tartja a mobiltelefon -, valamint a közel egy kapcsolat kialakítása, hogy beállíthatja az irányba lesz.Az előnye, hogy akkor is, ha használja hosszú ideig, a bázis nem lesz laza, hogy az jobban védi a telefont. 3.Vele, egyszerűen használhatja a mobil telefon, de ez nem befolyásolja a vezetési látás.Beállíthatja, hogy az irányba, hogy megfeleljen az ön használja szokások.Megjegyzés: ne helyezze a mobiltelefon vízszintesen

A telepítési módszer, kérjük, látogasson el a megfelelő videó link.

1.A Volvo xc40 telepítés videó: http://player.youku.com/embed/XNDQ4MDEzODEyMA ==' 2.Különböző konzol stílusok, de a telepítési módszer az alap ugyanaz, kérem, legyen nyugodt venni.

Miután eladó

1.Miután megkapja az árut, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése.Mi segítünk megoldani a problémát, a leggyorsabb időt. 2.Ha tetszik a termék, kérlek, adj egy jó kritikát, nagyon köszönöm.

Köszönöm, hogy megnézted!A termékek jó javaslata vagy ötlete van, remélem, felveheti velünk a kapcsolatot.Bízunk benne, hogy a tárgyaláson meg!


Írd meg véleményed

Kapcsolódó termékek